Ontwikkelaar Atomic Heart gaat in zee met Tencent

Geplaatst:
Aangepast: 14 februari 2021 19:05

Mundfish, de ontwikkelaar achter Atomic Heart, heeft deals gesloten met onder andere Tencent. Deze samenwerkingen moeten ervoor zorgen dat er financiële zekerheid komt rondom de actiegame.

Atomic Heart is al een tijdje in ontwikkeling en nu willen meerdere partijen een steentje bijdragen. Tencent, Gaijin en GEM Capital zien potentie in Atomic Heart. Zij geloven, net zoals de ontwikkelaar zelf, dat Atomic Heart kan uitgroeien tot één van de grootste series in gameland. Mundfish studiohoofd Robert Bagratuni zegt dat de investeerders dezelfde kernwaardes hanteren als de ontwikkelaar. Dankzij de extra financiële steun kan Atomic Heart in een rapper tempo worden afgemaakt en gepubliceerd. Bekijk hier de RTX gameplay trailer van Atomic Heart.

Atomic Heart is nu in ontwikkeling voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 en PlayStation 5.

Bron: wccftech
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Atomic Heart

Series

-

Uitgever

Focus Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

21 februari 2023

Ontwikkelaar

Mundfish

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord