Terraria

  • Ontwikkelaar Re-Logic
  • Eerste releasedatum 16 mei 2011
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Actie, Avonturen, RPG, Platform
  • Gameliner score -

Ontwikkelaar annuleert Google Stadia-versie Terraria

De plannen voor een Google Stadia-versie van Terraria zijn van de baan nadat de co-creator van de game het aan de stok kreeg met Google. Dit laat hij weten in een reeks boze tweets.

Andrew Spinks, oprichter van ontwikkelaar Re-Logic, is boos op Google en dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Zijn Google-account is al drie weken geblokkeerd en daarmee ook de bijbehorende diensten als de Google Play Store, Google Drive, YouTube en zijn e-mail. Spinks heeft op alle mogelijke manier geprobeerd contact op te nemen met Google, maar tevergeefs. Na al die tijd heeft hij naar eigen zeggen nog steeds geen duidelijkheid over de reden van de blokkade. Omdat Spinks niet gediend is van de manier waarop Google met zijn klanten omgaat heeft hij besloten dat Re-Logic geen Google-platform meer ondersteunt. Dit betekent dus ook dat het succesvolle Terraria niet zijn opwachting gaat maken op de streamingservice van Google.

Terraria is nu speelbaar op pc, PlayStation, Xbox, Switch en mobile.

BRON Twitter

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?