007 Legends

  • Ontwikkelaar Eurocom Entertainment
  • Eerste releasedatum 19 oktober 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii U
  • Genre Actie, First-Person Shooter
  • Gameliner score

Ontwikkelaar 007 Legends sluit zijn deuren

Onlangs kwam 007 Legends uit. Koen gaf de game twee uit vijf sterren. De game was dus maar matig en dat heeft de ontwikkelaar Eurocom geweten ook. De ontwikkelaar deed een deel van zijn medewerkers eruit en wilde alleen nog maar op mobiele games gaan richten.

Inmiddels is vandaag het bericht binnengekomen dat de laatste paar medewerkers, die ontwikkelaar nog in dienst had, op straat zijn gezet. De ontwikkelaar heeft definitief haar deuren moeten sluiten door de financiële situatie waarin het verkeerde.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?