Check hier alle PlayStation State of Play content

Ontwerp je eigen Avatar shirt

Één keer in de zoveel tijd krijgen de Avatars er een aantal outfit bij, maar dit keer draait Microsoft de rollen om. Nu krijgen de gamers namelijk de kans om hun eigen Avatar shirt te ontwerpen door mee te doen aan de Avatarwedstrijd.

Het enige wat je daarvoor moet doen is je eigen ontwerp opsturen naar Microsoft via de officiele Xbox site voor 21 september en misschien mag je jouw ontwerp exclusief met jouw Avatar aan iedereen ten toon stellen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?