Check hier alle E3 2021-content

Dreadnought

  • Ontwikkelaar Yager Development
  • Eerste releasedatum 7 juni 2017
  • Platformen PlayStation 4
  • Gameliner score -

Ontslagen vallen bij Dreadnought ontwikkelaar Six Foot

Het zijn zware tijden voor ontwikkelaar Six Foot. Het bedrijf heeft onder meer meegewerkt aan Rime en heeft een paar dagen geleden nog Dreadnought uitgebracht op Steam, maar zag zich gedwongen om een deel van hun team te laten gaan.

Het ging al een tijdje niet zo goed bij Six Foot. Recent heeft de ontwikkelaar iedereen van hun team de optie gegeven om uit te kijken naar een andere baan, terwijl ze nog in dienst waren bij Six Foot. In afwachting van de lancering van Dreadnought op Steam werden er nog geen mensen ontslagen, maar nu de game min of meer geruisloos op Steam gekomen is en de reacties gemengd zijn, kon CEO Matt Ballesteros niet anders dan een derde van zijn team op straat te zetten. De verkopen wogen niet meer op tegen de kosten die het bedrijf maakt.

Dreadnought1

In een officieel statement verklaart COO van Six Foot Christian Svensson dat zij hun uiterste best doen om de ontslagen medewerkers te helpen bij het vinden van een nieuwe baan en met het huidige team door te gaan met zowel het up-to-date houden van Dreadnought als nieuwe projecten.

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?