Onthulling Yakuza 4 op Tokyo Game Show

Vandaag heeft SEGA met behulp van een teaserwebsite bekendgemaakt dat Yakuza 4 op de Tokyo Game Show onthuld zal worden, die overigens over tien dagen van start gaat.

De eerste twee Yakuza-games verschenen wereldwijd enkel op de PlayStation 2. De PlayStation 3-titels Yakuza Kenzan en Yakuza 3 verschenen niet in Europa, maar enkel in Japan. Het is dus nog niet zeker of Yakuza 4 ook onze streken zal bereiken.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?