Onthulling nieuw personage Heavy Rain

Volgende week wordt het een spannende week. Dan gaat namelijk gamescom van start en zullen er ongetwijfeld weer sappige nieuwtjes boven tafel komen.

SCEE heeft bevestigd dat er een nieuw personage onthuld zal worden van Heavy Rain op gamescom. Uiteraard worden verdere details hierover niet verteld, die worden keurig geheim gehouden. Anders zou er niks meer over zijn om te onthullen immers. We wachten geduldig af wat de GamesCon ons brengt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?