Onthulling Live Anywhere

Live Anywhere is de functie van Microsoft die ervoor zorgt dat je overal je Xbox Live account kan bereiken. Zo was er een filmpje op de E3 2006 waarin je Bill Gates een auto van Forza zag verkopen en op zijn mobieltje het nieuws kreeg dat zijn bolide was verkocht. Daarnaast zag je hem ook op de computer werken en één van zijn vrienden op de Xbox 360 vroeg aan hem of hij mee wou spelen. Daarna hadden we er niks meer van vernomen.

Een medewerker van Microsoft, Chris Early, meldde dat de presentatie van John Schappert, Microsoft's Corporate Vice President, heel interessant gaat worden. Er zijn hints gegeven dat deze presentatie het bezoeken waard is.

"you'll see a little bit of this announced for the first time,"

Hier ging het over de Live Anywhere service. Zodra we meer weten lees je het natuurlijk op Gameliner.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?