Ontdek de Wild Area van Pokémon Sword en Shield via nieuwe website

Geplaatst:

Het is vanaf vandaag mogelijk de Wild Area van Pokémon Sword en Shield te ontdekken via een nieuwe website. De website is onlangs online gezet voor bezoekers.

De Wild Area werd een paar maanden geleden tijdens een Pokémon Direct aangekondigd . Wild Area search is de naam van de nieuwe website en is op dit moment alleen in het Japans beschikbaar. Het gaat om een website waar de Wild Area in een diorama is nagebouwd. Je kan doormiddel van je muis door het gebied heen lopen en verschillende Pokémon vinden. Als op de Pokémon klikt krijg je informatie over de Pokémon te zien en zit er soms ook een korte video bij. Het is nog niet bekend of de site ook in het Engels of in het Nederlands uitkomt

Pokémon Sword en Shield komen 15 november uit op de Nintendo Switch. Je kan de website hier vinden.

Bron: Nintendo Soup

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Pokémon Sword

Series

Pokémon

Uitgever

Nintendo

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

15 november 2019

Ontwikkelaar

Game Freak

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord