Online Zelda komt eraan

Ja, je ziet het goed. Zelda is gelinkt aan het pc platform. Hoe kan dat nou?

Een Zelda MMO. Dat zou fantastisch zijn, maar zou Nintendo dat ooit doen? Gelukkig geeft Nintendo er niet zo veel om, als fans zoiets doen, als ze er maar geen geld aan verdienen. Een paar fans zijn dan ook al begonnen aan een Zelda MMO met de toepasselijke naam Zelda World.

Zoals je op die site ziet, is het een mix van Ocarina of Time en Majora's Mask. Je kunt hier ook al een Alpha (!) versie downloaden als je echt niet kunt wachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?