Online nog steeds zorgenkindje voor Nintendo

In een interview met een internationale Nintendo website heeft ceo Satoru Iwata van Nintendo laten weten niet volledig tevreden te zijn met de online functionaliteiten. Maar Iwata vindt ook dat online doeleinden niet op zich moeten staan bij het maken van een game. Het belangrijkste blijft de offline ervaring die een game de speler moet bieden.

Of course, I have heard commentary that people feel that Nintendo's online functionality is behind the others or is lacking in some ways. And I can say that we are not currently satisfied with the online efforts that we have made so far, and we are working at ways to improve those. On the other hand, I do not think that online functionality is something that we should be devoting resources to for every single product. Instead, I think that Nintendo's ability to create an offline experience that feels incredibly unique and compelling is a particular strength that we have.

Voor de toekomst blijft Nintendo zich richten op online functionaliteiten, maar wordt de toepassing wel per game bekeken.

We will continue to focus our efforts there when it's appropriate, but it's going to be a product-by-product decision.
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?