Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Resident Evil 5

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 13 maart 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre Horror, Survival, Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Onheilspellende grotten van Resident Evil 5

Er zijn twee nieuwe gameplay video's van Resident Evil 5 opgedoken, die rechtstreeks vanaf de Tokyo Game Show komen. Helaas is het commentaar in het Japans, maar toch kun je in ieder geval genieten van de mooie beelden die de game ons tonen.

Resident Evil 5 staat genoteerd voor een release in 2009 voor de Xbox 360 en PlayStation 3, en maakt gezien de grote populariteit een kans om de game van volgend jaar te gaan worden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?