Check hier alle X019 Londen-content

One Punch Man krijgt eigen game

One Punch Man, een populaire anime en manga serie, krijgt zijn eigen video game. Dat maakte Bandai Namco onlangs bekend met onder andere een trailer op YouTube.

One Punch Man volgt het verhaal van Saitama, een superheld die alle slechteriken met één goede mep kan verslaan. Nu krijgt deze oppermachtige superheld ook een eigen video game. De game gaat One Punch Man: A Hero Nobody Knows heten. Het is een fighting game waar je kan vechten met en tegen alle populaire personages uit de franchise, zoals Genos en Hellis Blizzard. Je kan de trailer van One Punch Man: A Hero Nobody Knows hieronder bekijken.

Wanneer One Punch Man: A Hero Nobody Knows uitkomt is nog niet bekend. Wel is al zeker dat de game gaat uitkomen op de PlayStation 4, pc en Xbox One.

BRON BANDAI NAMCO

Over auteur Jolien Mauritsz

Jolien MauritszJolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?