One Piece: World Seeker verschoven naar 2019

Geplaatst: 12 september 2018 10:00

Bandai Namco heeft grootse plannen voor One Piece: World Seeker. Helaas hebben ze iets meer tijd nodig om die plannen ook daadwerkelijk te realiseren. De game is namelijk verschoven naar 2019.

De populaire anime heeft al flink wat games op de teller staan. Toch is One Piece: World Seeker andere koek. Ik kan het weten, ik heb de game namelijk mogen spelen op gamescom. In One Piece nemen we natuurlijk controle over Monkey D. Luffy. Een elastische knul die vast zit in de bak. Die gevangenis begeeft zich op een eiland waar je vrij kunt gaan en staan waar je wil. Helaas zitten daar ook al Monkey's grootste vijanden. Bandai geeft aan net wat meer tijd nodig te hebben om de game op een hoger niveau te krijgen. Jammer, maar het is niet anders.

 1 1 1 1

One Piece: World Seeker is vanaf 2019 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bron: Bandai Namco
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot One Piece: World Seeker

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

15 maart 2019

Ontwikkelaar

Bandai Namco Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord