Onderwater-packshot BioShock 2

BioShock was in 2007 een grote hit die mij nog lang bij zal blijven. BioShock 2 is inmiddels aangekondigd. Deze game verschijnt volgend jaar op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Vandaag is er een Amerikaans packshot verschenen van de game. Het packshot laat goed het onderwaterleven zien uit BioShock. Je kunt ook zien aan de letters dat dit deel jaren later afspeelt.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?