Ondertitels in alle Ubisoft games

Ubisoft heeft besloten als standaard al zijn volgende titels te voorzien van ondertitels.
Dit voor alle doven, slechthorenden en mensen die het vertikken de Engelse taal onder de knie te krijgen. (Wat op deze manier dus alleen maar erger word, maar daar spouw ik mijn gal nog wel over in de column)

Het punt is dat gamers zonder hoorstoornis, met wel een woordje Engels in de mond erg graag een knopje in de opties van deze spellen wil zien met "subtitles on/off".
Lijkt vrij logisch, maar Ubisoft heeft het schijnbaar nog niet willen bevestigen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?