Onderschat de iPhone niet

John Carmack, de technical director bij id Software, vertelde laatst in een interview met Eurogamer dat de iPhone van Apple een zeer bijzonder apparaat is met veel potentie. Hij denkt dan ook dat de iPhone een serieuze concurrent kan worden van de PSP van Sony. Over welke punten de iPhone dan een bedreiging vormt voor de PSP liet hij helaas niets los.

Naast vele andere ontwikkelaars is id Software, bekend van de Doom games, ook bezig met meerdere games voor de iPhone, maar weer liet John Carmack hier niets over kwijt.

Wat John Carmack wel kwijt wilde is het feit dat ie het jammer vindt dat Steve Jobs, de grote goeroe van Apple, niets met games heeft en zich meer bezighoudt met muziek en iTunes en daar geweldige dingen meedoet.

Ook geïnteresseerd in mobile games? Bezoek dan onze mobile games winkel.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?