OlliOlli World aangekondigd tijdens Indie World

Geplaatst: 14 april 2021 19:10

Deze winter kunnen fans van de OlliOlli-serie genieten van een nieuw deel! OlliOlli World is namelijk aangekondigd voor de Nintendo Switch en andere platformen.

De vrolijke skategame komt naar de moderne platformen. In OlliOlli World skate je door diverse courses en ontmoet je eigenaardige personages. De ontwikkelaars noemen het een "neon candyworld". OlliOlli Worlds presentatie ziet er dan ook zachtaardig en rustig uit. Een zomerse vibe straalt ervan af, ondanks dat de game in het koudste seizoen uitkomt. Tuurlijk kunnen de diverse skate-trucjes niet ontbreken, dus als je ze voor elkaar krijgt, ontgrendel je speciale items voor je personage. De game is echter ook goed te doen voor beginners, als je je eerst stapjes binnen de skatewereld wil zetten.

OlliOlli World is beschikbaar deze winter voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: Private Division
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot OlliOlli World

Series

-

Uitgever

Private Division

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

8 februari 2022

Ontwikkelaar

Roll7

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord
© 2005 - 2024 Gameliner.nl V.O.F. All Rights Reserved.