RuneScape

  • Ontwikkelaar Jagex
  • Eerste releasedatum 29 maart 2001
  • Platformen Pc, Mobile
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score -

Old School Runescape behaalt recordaantal spelers

Old School Runescape heeft een recordaantal spelers behaald in het tweede seizoen van hun competitieve Leagues. Leagues II - TrailBlazer begon vorige week.

Het tweede seizoen is te spelen op de PC en mobiele apparaten en loopt nog door tot begin 2021. Het doel van de Leagues is om de game wat dynamischer te maken. Spelers starten in de beginnersregio Misthalin en beslissen zelf welke regio's ze vrij willen spelen wanneer ze verder komen in de game. Een keuze die goed overwogen moet worden, aangezien je in totaal maar drie regio's kunt vrijspelen. Om verder te komen in TrailBlazer moeten spelers punten verdienen door taken uit te voeren die Relics opleveren. Elke regio biedt verschillende Relics aan die krachtige upgrades bevatten. Upgrades die je nodig hebt om exclusieve beloningen en prestaties vrij te spelen. Daarnaast kunnen spelers het natuurlijk tegen elkaar opnemen om een hogere plek in te nemen op het scorebord. Dankzij dit evenement heeft Old School Runescape het recordaantal van 157.445 spelers behaald.

Leagues II - TrailBlazer begon op 28 oktober en loopt nog tot 6 januari 2021.

BRON MMObomb

Over auteur Eilish Janssen

Eilish Janssen Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?