Okami

  • Ontwikkelaar Ready at Dawn
  • Eerste releasedatum 13 juni 2008
  • Platformen Nintendo Wii
  • Gameliner score -

Okami voor Wii op 13 juni in Europa

Na het succes op de PlayStation 2 komt Okami naar de Wii. Capcom heeft laten weten dat de Europese release datum 13 juni zal zijn. Volgens velen is dit één van de betere spellen van de nieuwe generatie. Okami voor de Nintendo Wii lijkt sterk op de PlayStation 2-versie met één groot verschil: de tekenfunctie. Hiermee kun je door middel van de Wiimote dingen zelf tekenen.

In Okami speel je de zonnegod Amaterasu, de legendarische witte wolf. Na de afwezigheid van Orochi, de gevreesde draak, is deze na 100 jaar teruggekeerd, vastbesloten het hele land Nippon in duisternis te hullen. Samen met je hulpje Issun zul je de dertien verloren schildertechnieken moeten terugwinnen. Hiermee breng je de kleur terug in het land Nippon.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?