Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360, Nintendo Wii
  • Gameliner score

Officiële releasedatum voor Rock Band 2

Hoewel ik gisteren nog vertelde dat er geen exacte releasedatum is voor Rock Band 2, heeft Electronic Arts die vandaag bekendgemaakt. 21 november zal de game in de schappen komen te liggen. De hardware komt wat later, ergens in december.

Er wordt nog niks gezegd over een mogelijke PlayStation 3-versie. Houd Gameliner in de gaten voor meer informatie rondom Rock Band 2.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?