Check al onze gamescom content hier!

Officiële releasedatum Heavy Rain bekend

Nadat wij eerder meldden dat Heavy Rain waarschijnlijk in februari zou uitkomen, kunnen wij nu ook officieel bevestigen dat de game in Amerika op 16 februari verschijnt.

Zoals gewoonlijk moeten wij weer langer wachten, want hier in Europa komt Heavy Rain pas op 26 februari in de winkels te liggen. Heb je nog even geduld?

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?