Officiële release PSP Go in Japan

In Europa en Amerika is de PSP Go nu al iets langer dan een maand te koop. Japan krijgt vandaag pas de kans om de PSP Go aan te schaffen.

Wekelijks Gameblad Famitsu meldde dat de handheld niet veel heeft verkocht. De PSP Go is 28.275 maal verkocht. Nu is het wachten op de weekcijfers, zodat die vergeleken kunnen worden met de cijfers van de PSP-300.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?