Official Xbox Magazine komt naar buiten met cijfers

Het Official Xbox Magazine heeft weer cijfers gegeven aan verschillende aankomende Xbox 360 games. Onder andere Halo Wars en Resident Evil 5 worden onder de loep genomen.

De games scoren beide een 9. Halo Wars verdient deze score omdat het een RTS is, die toch het Halo gevoel kan bewaren. Volgens het magazine is alleen de AI iets minder. Het magazine vond bij Resident Evil 5 het enige minpunt de besturing. Dat is raar, omdat de besturing een grote vooruitgang is als je kijkt naar de oude Resident Evil games. Ook F.E.A.R 2: Project Origin wordt besproken. Deze krijgt een 7,5.

3 On 3 NHL Arcade - 7
Afro Samurai - 7,5
F.E.A.R. 2: Project Origin - 7,5
Halo Wars - 9
Minesweeper Flags - 6,5
NPPL Championship Paintball 2009 - 4
Resident Evil 5 - 9
Skate 2 - 8
Space Invaders Extreme - 8
Stoked - 7,5
The Lord of the Rings: Conquest - 4

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?