ODST's Buck maakt comeback in Halo Reach

De schrijver en creative director van de Halo-serie, Joseph Staten, heeft vandaag een tipje van de sluier opgelicht over het verder nog in mist hangende Halo Reach. Tijdens een interview kreeg Staten de vraag of er in de nieuwe game nog wat elementen uit ODST verwerkt zouden worden. Op deze vraag antwoordde Staten dat het raar zou zijn als je een game maakt over de planeet Reach zonder dat je daar de squad leader uit ODST, Buck, in zou verwerken.

I can't comment on any future plans for our ODSTs. But it would be a shame if we made a game about the planet Reach - a place where Buck, the ODST's squad leader, was known to be - and not have him appear in some way shape or form.

Meer wilde de beste man natuurlijk nog niet kwijt, daarvoor zullen we toch nog even moeten wachten. Hopelijk krijgen we nog meer informatie over Halo Reach tijdens de Video Game Awards, het blijft in ieder geval afwachten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?