Obscure komt naar Sony PSP

Obscure 2 verscheen al eerder voor de PlayStation 2, PC en later voor de Nintendo Wii. Binnenkort verschijnt een sequel op de Sony PSP. De titel van deze game luidt Obscure: The Aftermath en de game zal vanaf september in Europa verkrijgbaar zijn.

De game gaat verder waar het eerste deel eindigde. Twee jaar voor The Aftermath werd een groep scholieren opgesloten op hun school Leafmore High. Daar zaten monsters achter hen aan die door hun gestoorde schoolhoofd waren vrijgelaten. Sommige scholieren overleefden die avond niet. De overigen pakten hun leven weer enigszins op en zitten ondertussen op de universiteit Fallcreek.

Plotseling duiken op de hele campus zwarte bloemen op. Wanneer ze de bloemen onderzoeken blijkt er een vreemd goedje uit te komen waar ze verschrikkelijke nachtmerries van krijgen. Op het moment dat ze meer te weten komen over deze zwarte bloemen lijkt hun leven weer te veranderen in een vreselijk horroravontuur.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?