Nyko komt met draadloze Nunchuck variant

In januari presenteert fabrikant Nyko de draadloze Wii Nunchuck. Deze zal geheel draadloos werken, waardoor het verbindingsdraad dat tussen Nunchuck en Wii-mote zit niet meer nodig zal zijn. De draadloze Nunchuck communiceert via een radiosignaal met de Wii-mote, dankzij een module wat je er onderop vastklinkt. Het zal waarschijnlijk met batterijen gevoed worden.

Hiermee speelt Nyko geheel in op de wens van de consument om de Wii Nunchuck geheel draadloos te maken. Uit onderzoek bleken heel veel gamers de verbindingsdraad tussen Wii-mote en Nunchuck maar te lastig vond. En zorgt voor onhandige situaties.

Ook blijkt Nintendo aan een draadloze variant te werken. Hoeveel de Nyko gaat kosten is nog niet bekend. Houd daarom Gameliner in de gaten, voor meer informatie.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?