Nvidia GeForce Now gaat strijd aan met Google Stadia

Nvidia gaat de strijdt aan met Google Stadia en Microsoft's Project xCloud. Na een gesloten bèta-periode is het nu hoog tijd voor de service om op eigen benen te gaan staan.

GeForce Now mag dan niet echt een hele originele naam dragen, maar Nvidia is erop gebrand om een belangrijke concurrent van Google Stadia en Project xCloud te worden. Jep, de zoveelste streamingservice staat op de deur te bonzen. Hoe denkt een partij als Nvidia dan tussen de gevestigde orde te komen? Nou, door in ieder geval een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Je kunt al voor nul eurootjes gebruikmaken van de dienst, maar dan ben je beperkt tot speelsessies van één uur. Voor 5,49 euro per maand sluit je je aan bij de 'Founders' heb je volle toegang. Je kunt je bestaande game collecties koppelen en spelen. In die zin is de dienst dus ook zeker vergelijkbaar met Shadow.

Nvidia GeForce Now1

Denk jij dat Nvidia een grote concurrent gaat worden van de andere spelers in deze markt?

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?