Nvidia GeForce Now gaat strijd aan met Google Stadia

Geplaatst:
Aangepast: 4 februari 2020 21:16

Nvidia gaat de strijdt aan met Google Stadia en Microsoft's Project xCloud. Na een gesloten bèta-periode is het nu hoog tijd voor de service om op eigen benen te gaan staan.

GeForce Now mag dan niet echt een hele originele naam dragen, maar Nvidia is erop gebrand om een belangrijke concurrent van Google Stadia en Project xCloud te worden. Jep, de zoveelste streamingservice staat op de deur te bonzen. Hoe denkt een partij als Nvidia dan tussen de gevestigde orde te komen? Nou, door in ieder geval een aantrekkelijke prijs aan te bieden. Je kunt al voor nul eurootjes gebruikmaken van de dienst, maar dan ben je beperkt tot speelsessies van één uur. Voor 5,49 euro per maand sluit je je aan bij de 'Founders' heb je volle toegang. Je kunt je bestaande game collecties koppelen en spelen. In die zin is de dienst dus ook zeker vergelijkbaar met Shadow.

Denk jij dat Nvidia een grote concurrent gaat worden van de andere spelers in deze markt?

Bron: Nvidia GeForce Now
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord