Nummers van The Beatles alleen in eigen game

De creative director van Harmonix, Josh Randall, heeft vandaag verteld dat de downloadable content voor The Beatles: Rock Band niet beschikbaar zal zijn voor andere games in de Rock Band franchise. Daarnaast zal de DLC voor andere Rock Band games weer niet beschikbaar komen voor de versie van The Beatles.

The Beatles game is a standalone and separate entry in the serie.

Eerder op de E3, tijdens de persconferentie van Microsoft, konden we voor het eerst genieten van de gameplay die de game ons te bieden heeft. Ringo Star, één van de Beatles van vroeger, had veel lof over de muziek game.

The game is great, the graphics are great, we were great!

De eerste downloadable content die voor The Beatles: Rock Band zal gaan verschijnen is het volledige album 'Abbey Road'. Daarnaast zal ook de song 'All You Need Is Love' beschikbaar gesteld worden om te downloaden. De opbrengsten hiervan zullen geschonken worden aan goede doelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?