Check al onze gamescom content hier!

Nu ook Facebook op je PS3

Eerder gingen er alleen geruchten rond, maar nu is het ook echt bevestigd: de PlayStation 3 zal Facebook-integratie krijgen. De bevestiging komt van een bron die dicht bij Sony staat.

Microsoft heeft al langer bevestigd dat er Facebook ondersteuning komt op de Xbox 360 en nu zal Sony met de PlayStation 3 dus volgen. Volgens de bron zal Sony dit nieuws binnenkort officieel aankondigen.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?