Nu al Saboteur DLC

The Saboteur ligt vanaf vandaag in de winkels en ontwikkelaar Pandemic komt nu al met extra content voor de game, maar niet getreurd! Er zit een code in het doosje van de game waarmee je de content gratis krijgt.

The Midnight Show heet de DLC en geeft je meer verschuilplekken. Ook is er een nieuwe minigame en een optie om de naaktheid te activeren. Als je code niet hebt, kost de content 240 Microsoft Points. Een prijs die op zich nog meevalt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?