Halo Wars
  • ONTWIKKELAAR Creative Assembly
  • EERSTE RELEASEDATUM 27 februari 2009
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE

Nu al plannen voor DLC Halo Wars

Een paar dagen geleden werd bekend dat Halo Wars eindelijk af is, en dus goud is geworden. De producer van de game, Jason Pace, heeft het nu al over de downloadable content van de game. Hij zegt dat Ensemble Studios aan het kijken is wat ze kunnen doen, en dat ze zeker de franchise willen ondersteunen. Definitieve plannen zijn er echter nog niet.

Dat zou dus betekenen dat Ensemble Studios nog even blijft bestaand. De studio zou namelijk worden opgeheven na het uitbrengen van Halo Wars, maar aangezien er plannen zijn voor DLC die door Ensemble zelf wordt klaargestoomd, lijkt het erop dat de studio zijn leven nog wat langer weet te rekken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?