Nu al nieuwe kleuren voor de DSi

Wij hebben de Nintendo DSi is nog niet eens binnen of Japan krijgt alweer nieuwe kleurtjes voor de niet handheld van Nintendo. Voor ons is het nu maar hopen dat deze kleuren met de Nintendo DSi meekomen naar Europa.

Er zullen echter niet veel nieuwe kleuren komen. Naast de zwarte en witte versie die er al waren, komen er maar drie nieuwe kleuren bij, namelijk roze, groen en blauw.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?