Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Spore

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, Nintendo DS, Nintendo Wii, Nintendo 3DS
  • Gameliner score

Nu al een uitbreiding voor Spore?

De ontwikkelaars van Spore kennen we natuurlijk van De Sims. Deze ontwikkelaars zaten er niet mee om zo veel mogelijk uitbreidingen uit te brengen voor De Sims. Wellicht gaat hetzelfde nu ook met Spore gebeuren.

Er is namelijk een nieuw Spore product verschenen in winkels als Amazon.com en Gamestop.com. Dit product heet Spore Cute & Creepy Parts Pack en gaat 20 dollar kosten. Er is verder geen informatie over deze uitbreiding bekend. Wel kunnen we uit de titel wel concluderen dat het gaat om nieuwe onderdelen voor je beestjes.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?