Mercenaries 2: World in Flames

  • Ontwikkelaar Pandemic Studios
  • Eerste releasedatum 5 september 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Actie, Open-World
  • Gameliner score

Nu al een patch voor Mercenaries 2

Mercenaries 2 kwam een week geleden uit en heeft intussen al veel mensen plezier gegeven. Niet iedere game is perfect en Mercenaries 2 ook niet, daarom heeft de game nu al een patch gekregen.

In patch 1.1 worden verschillende bugfixes verholpen. De patch is er alleen nog voor de pc-versie van de game. Je kunt de patch onder andere hier downloaden.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?