Nu al een patch voor Dragon Age

Dragon Age: Origins is de nieuwste RPG uit de BioWare-keuken. Al jouw beslissingen in de game zijn van belang, omdat elke beslissing het verhaal kan veranderen. De game is reeds verschenen op de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

Hoewel Dragon Age nog maar net uit is, komt BioWare nu al met een patch voor de game. In deze patch zitten enkele bugfixes, waardoor het probleem met het importeren van je Character Creator-creatie wordt gemaakt. Tenslotte is de easy modus nog makkelijker geworden.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?