Nu al datum E3 2011 bekend

De E3 is nog maar net afgelopen of de datums voor de E3 van 2011 komen de hoek al weer om. Organisator Entertainment Software Association, organisator van de E3, maakte namelijk bekend dat de E3 volgend jaar iets eerder zal gaan beginnen.

Om precies te zijn zal de E3 in 2011 al op 7 juni van start gaan en eindigen op 9 juni. De E3 2011 begint dus eigenlijk nog eerder aangezien de eerste twee dagen vaak al gereserveerd zijn voor persconferenties.

Voor de volgende E3 moeten we dus weer een jaartje wachten, maar gelukkig bestaan er nog meer grote events. Zo komt gamescom ook steeds dichterbij. gamescom zal namelijk op 18 augustus van start gaan in Keulen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?