Burnout Paradise
  • ONTWIKKELAAR Criterion Studios
  • EERSTE RELEASEDATUM 25 januari 2008
  • PLATFORMEN Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • GAMELINER SCORE -

Nog minstens vier updates voor Burnout Paradise

Van Burnout Paradise hebben we al drie gratis updates langs zien komen, waarin allerlei nieuwe dingen verstopt zaten, zoals auto's, challenges en de toevoeging van motoren in de game.

Criterion Games, de ontwikkelaar van Burnout Paradise heeft nu aangekondigd dat er in ieder geval nog vier nieuwe updates voor de game gaan komen volgend jaar. Wat deze updates precies inhouden is nog niet bekend, maar op 31 oktober zal de eerste aankondiging hiervan komen, dus hou Gameliner in de gaten voor meer informatie over deze nieuwe DLC voor Burnout Paradise.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?