Sonic Unleashed

  • Ontwikkelaar Sonic Team
  • Eerste releasedatum 28 november 2008
  • Platformen PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii
  • Genre Platform
  • Gameliner score -

Nog meer Werehog in Sonic?

Zoals we al eerder vertelden waren niet alle gamers even blij met het feit dat Sonic in de Sonic Unleashed bij volle maan verandert in Werehog, Sonic als weerwolf. De uitvoering van de Werehog was namelijk een stuk minder. Toch zal de Werehog misschien terug komen.

De director Tetsu Katano van de nieuwe Sonic-game, Sonic and The Black Knight, heeft namelijk in een interview bekendgemaakt dat in toekomstige Sonic-games de Werehog wel eens terug zou kunnen keren.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?