Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Nog meer uren speelplezier met Fallout 3

De downloadable content voor Fallout 3 zal nieuwe quests toevoegen, die goed zijn voor nog meer uren speelplezier. Dat vertelde Pete Hines van Bethesda in een interview.

"We willen dingen waarmee je nog uren bezig kan zijn, niet van die kleine dingetjes, maar echt iets groters", aldus Hines. Ook werd bekendgemaakt dat de downloadable content alleen beschikbaar was voor de Xbox360 en de pc, waardoor dus de PS3 wordt buitengesloten.

Fallout 3 speelt zich af in de toekomst, anno 2077. De wereld is door een nucleaire oorlog bijna niet meer leefbaar. Jij hebt het samen met je vader de oorlog overleefd in één van de ondergrondse vaults. Je moet vechten tegen het gevaar in Fallout 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?