Jump Force
  • ONTWIKKELAAR Spike
  • EERSTE RELEASEDATUM 15 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Fighting
  • GAMELINER SCORE

Nog meer Naruto-personages aangekondigd voor Jump Force

Het is vandaag een goede dag voor fans van de Naruto-serie. Er zijn namelijk vier nieuwe Naruto-personages aangekondigd voor Jump Force.

Personages Naruto Uzumaki en Sasuke Uchiha zijn al lang geleden aangekondigd voor Jump Force. Bandai Namco had fans echter beloofd dat er nog meer personages uit het Naruto-universum naar de game gaan komen. In de nieuwe editie van het Japanse tijdschrift Weekly Shōnen Jump is nu informatie te vinden over vier nieuwe Naruto-personages die gepland staan voor Jump Force. De vier personages zijn Boruto Uzumaki, Gaara, Kaguya Ootsutsuki en Kakashi Hatake. Deze nieuwe personages zijn morgen nog niet te spelen in de open bèta van de game, maar hopelijk krijgen we ze zeer binnenkort wel in actie te zien in een gloednieuwe trailer.

Jump Force Kakashi

Jump Force verschijnt op 15 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Als je niet kunt wachten tot de release, kun je de open bèta van Jump Force vanaf morgen spelen.

BRON Gematsu

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?