Nog meer Naruto-personages aangekondigd voor Jump Force

Geplaatst: 17 januari 2019 11:30
Aangepast: 17 januari 2019 11:30

Het is vandaag een goede dag voor fans van de Naruto-serie. Er zijn namelijk vier nieuwe Naruto-personages aangekondigd voor Jump Force.

Personages Naruto Uzumaki en Sasuke Uchiha zijn al lang geleden aangekondigd voor Jump Force. Bandai Namco had fans echter beloofd dat er nog meer personages uit het Naruto-universum naar de game gaan komen. In de nieuwe editie van het Japanse tijdschrift Weekly Shōnen Jump is nu informatie te vinden over vier nieuwe Naruto-personages die gepland staan voor Jump Force. De vier personages zijn Boruto Uzumaki, Gaara, Kaguya Ootsutsuki en Kakashi Hatake. Deze nieuwe personages zijn morgen nog niet te spelen in de open bèta van de game, maar hopelijk krijgen we ze zeer binnenkort wel in actie te zien in een gloednieuwe trailer.

Jump Force verschijnt op 15 februari voor pc, Xbox One en PlayStation 4. Als je niet kunt wachten tot de release, kun je de open bèta van Jump Force vanaf morgen spelen.

Bron: Gematsu
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Jump Force

Series

-

Uitgever

Bandai Namco

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Releasedatum

15 februari 2019

Ontwikkelaar

Spike

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord