Check al onze gamescom content hier!

Nog meer moorden met Kane & Lynch

Kane & Lynch: Dead Men werd matig ontvangen door de pers. De game van de makers van Hitman voelde onafgemaakt aan.

Toch logen de verkoopcijfers van Kane & Lynch er niet om en er is besloten een vervolg te maken. Ian Livingstone van Eidos heeft in een interview bekendgemaakt dat Io Software momenteel bezig is met een nieuwe Kane & Lynch, maar ook met een nieuwe Hitman en Mini Ninjas. Kane & Lynch 2 is al zo ver in ontwikkeling, dat de release waarschijnlijk in september komt.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?