Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

  • Ontwikkelaar Kojima Productions
  • Eerste releasedatum 12 juni 2008
  • Platformen PlayStation 3
  • Gameliner score

Nog meer modi voor Metal Gear Online

Naast de singleplayer modus van Metal Gear Solid 4 bevat deze game ook een multiplayer modus. Metal Gear Online is de online variant van Metal Gear en speelt zich volledig af in dat universum.

Vandaag zijn er twee nieuwe modi vrijgegeven voor deze game. Team Sneaking mode is een modus waarbij iedereen speelt als Solid Snake. Het is aan jou de taak om de basis van de vijand te infiltreren. Ben je gezien? Dan zul je je moeten verstoppen, net als in de originele Metal Gear Solid.

Headshot Only lijkt me voor zich spreken. Een normale deathmatch met een addertje onder het gras. Je krijgt namelijk alleen punten als je headshots maakt!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?