Nog meer Marvel helden naar LittleBigPlanet

Vorige week verscheen er al een Costume Pack voor LittleBigPlanet in de PlayStation Store met allerlei Marvel superhelden. Media Molecule houdt het echter niet bij één Costume Pack. Vandaag werd namelijk bekendgemaakt dat LittleBigPlanet nog een aantal superhelden zal krijgen.

Welke Marvel superhelden in dit tweede pakket zullen zitten en wanneer de Costume Pack zal uitkomen is nog niet bekendgemaakt. Media Molecule liet daarnaast wel weten dat deze Costume Packs ook in LittleBigPlanet 2 te gebruiken zullen zijn.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?