Nog meer karaoke games

Er komt weer een nieuwe karaoke game bij en dit keer geen nieuwe SingStar. Konami heeft namelijk laten weten dat ze met een geheel nieuwe karaoke game komen genaamd Karaoke Revolution.

De bedoeling van de game is dat er nieuwe elementen worden toegevoegd die we nog nooit eerder hebben gezien. Zo zul je in teamverband kunnen zingen en je eigen danscreatie kunnen opnemen met de Xbox Live Vision camera/PlayStation Eye.

Wanneer de game gaat verschijnen is nog onbekend, maar naast nieuwe elementen zal deze game ook nog eens voor alle drie de consoles verschijnen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?