Nog meer Halo dit najaar

Gisteren kwamen wij al met het nieuws dat studio 343 Studios microsoft's samen met vijf grote animatiestudio's aan Halo Legends werkt en vandaag verscheen de exclusieve debut trailer van deze animatie.

Dat is echter nog niet alles, want volgens microsoft komt er een speciaal Halo kanaal op Xbox Live, genaamd Halo Waypoint. Met dit kanaal kunnen alle Xbox Live gebruikers up-to-date blijven rondom al het Halo nieuws. Gebruikers kunnen dan namelijk exclusieve trailers, screenshots en podcasts bekijken.

Overigens zal Halo Waypoint dit najaar nog verschijnen en waarschijnlijk zullen we deze exclusieve debut trailer van Halo legends dan ook kunnen terug vinden op Xbox Live.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?