Nog meer Duke Nukem Forever nieuws

Gisteren werd Duke Nukem Forever aangekondigd door 2K Games en Gearbox Software tijdens de PAX 10. De meest populaire game-icon van zijn tijd is back. Hail to the king, baby!

Tijdens de PAX 10 werd Duke Nukem Forever gepreviewd aan journalisten, waaronder ook aan website Kotaku. De website werd aangemoedigd zoveel mogelijk foto's te maken van de game, welke hieronder te aanschouwen zijn.

onbekend

onbekend

onbekend

onbekend

onbekend

onbekend

Voor nog meer foto's moet je naar de website van Kotaku. Duke Nukem Forever zal uitkomen voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360 in 2011.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?