Check hier alle PlayStation State of Play content

Nog meer Assassin's Creed 2 nieuws

Vandaag heeft Ubisoft een fandag georganiseerd voor Assassin's Creed 2. 100 Gelukkigen (die willekeurig geloot werden) mochten deze bijwonen. Hieronder vind je de belangrijkste dingen die Ubisoft nog kwijt wou over deze game, voor hij volgende maand uitkomt. Pas op, een paar van deze nieuwtjes bevatten een beetje informatie over het begin van het spel.

- Het spel start met jonge Ezio die aan het rondwandelen is in Firenze. Daar ontmoet hij Leonardo da Vinci.

- Pickpocketing is veel simpeler geworden in dit tweede deel. Je zal het geld nodig hebben om de arts te bètalen als je gewond bent, of om nieuwe wapens en outfits te kopen.

- Ezio's kleur verandert van grijs (wanneer hij verborgen is) tot gekleurd als de bewakers zich bewust zijn van zijn aanwezigheid

- In Venetië zullen drie fracties te vinden zijn: Pronstitutes, Thies en Mercenaries. Ezio begint, in het begin van het spel, bij de Pronstitutes die hem zullen trainen.

- Het verhaal zal over 30 jaar van het leven van Ezio gaan. Het zal dus mogelijk zijn om hem van jongere tot volwaardige moordenaar te zien ontwikkelen.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?