Check al onze gamescom content hier!

Nog een remake voor Serious Sam

Vorige week verscheen Serious Sam: The First Encounter HD, een remake met verbeterde graphics. Nu zou je denken dat ontwikkelaar Croteam een pauze neemt, maar dat is niet waar.

Croteam gaat nu ook een remake maken van Serious Sam: The Second Encounter. Naast de HD-graphics krijgt de game ook een nieuwe spelmodus die gebruikt gaat worden bij de 2010 World Expo.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?