Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Far Cry 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 24 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter, Open-World
  • Gameliner score -

Nóg een prachtige trailer van Far Cry 2

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan komt waarschijnlijk één van dé games van het jaar uit: Far Cry 2. Om ons nog even lekker te laten kwijlen komt Ubisoft met nog een trailertje op de proppen.

Bekijk hoe zwaar het leven van een echte huursoldaat in Afrika is:

In Far Cry 2 is er een oorlog tussen twee verzetsgroepen. Beide partijen worden tegen elkaar opgezet door één persoon: The Jackal. Hij levert wapens en houdt zo een oorlog gaande. Jouw opdracht is om The Jackal te vermoorden. Hoe je dit doet, is aan jou...

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?